bürgerdienst kijkt naar een onguur typ

Vorige week ben ik meegestapt in een project van een regisseurstudent. Hij zou een film draaien met 16mm camera. Een recruteringsfilmpje voor de Bürgerdienst, de Duitse stadswacht. Een parodie op het wel bekende US-army filmpje (
http://www.youtube.com/watch?v=hosiAsy8dhA)

Dus. vrijdag, om 4.50 op om filmbijstand te leveren. Het was vroeg. Ik morste in de S-Bahn dan ook terstond mijn meegenomen bekertje koffie, mooi in het midden tussen de benen. Aldus een hele dag met vuile broek rondgelopen. ’t Kan verkeren’  sprak Bredero…

Nu ja. Alles liep lekker. Het is wel een ervaring. Met de hele crew achter de regisseur aanhollen… Qua kostuum was alles al gebeurd, aldus heb ik me voornamelijk als setfotograaf gedragen. Bij foto’s vind je er alvast een paar. Het volledige album kan je zien op http://picasaweb.google.be/anneleendecausmaecker/SelectieFilmBurgerdienst# onglooflijke uitvinding, picasa… Het was heel koud, gelukkig had ik zoveel lagen op mij, dat enkel mijn tenen afgevroren zijn.

3 december 2009

Daarnaast ben ik ook veel en ijverig aan het tekenen. Bij ‘eerder werk’ heb ik enkele tekeningen geplaatst. Begin maar te bieden… grijns.

2 gedachten over “ film! ”

  1. dag toon,

   surfend door verlaten en minder verlaten velden, ontdek ik, dat jij, in mijn geboortejaar, Der Kontrabass mede op de planken hebt gezet!
   Toeval wil dat deze theatertekst mijn eerste aangeschafte boekje Duitse literatuur was, hier in Berlijn.

   Mooi toch.

   anneleen

Reacties zijn gesloten.