Komend

MUZIEKKAMERS, bigbangfestival, NL

Zondag 14 april 2019, Enschede, Wilminktheater

De Muziekkamers zijn een legendarisch onderdeel van het BIG BANG Festival. Telkens weer levert deze muzikale ontdekkingstocht langs de verborgen kamers en vergeten hoekjes van de festivallocaties wonderlijke verrassingen op. Achter de deuren van de loges, bezemruimtes, zolders en kelders, leslokalen en repetitieruimtes wachten dit jaar weer enkele fantastische mini-voorstellingen op je.

Mobile-Stabile – Tiptoe Company

Mobile-Stabile is een bewegend kunstwerk, een droommachine. Een muzikant komt in een wereld terecht waar alles los zit en niks vast staat. De schaapjes draaien eindeloos in het rond, de gitarist zweeft er met zijn wiegeliedje boven en samen tellen we af tot een stabiel evenwicht. Een korte voorstelling over dat moment vlak voor je in slaap valt, die zwevende sluimer tussen realiteit en droom.

Met Jona Kesteleyn (muziek) en A. De Causmaecker (performance & beeld).

DUOBAAN, post paradise series, UK

DUOBAAN gaat naar BIRMINGHAM op 29 maart 2019 en prepareert al reizend een geheel eigen ‘Carnet de voyage’. Welkom! Mét een livestreaming op youtube.

Schermafbeelding 2019-03-21 om 15.15.48.png

 

DUOBAAN XL, lunalia, Mechelen

DUOBAAN XL gaat op zoek naar de klank van Mechelen. In opdracht van het Festival van Vlaanderen Mechelen. Bekijk onze eerste filmpjes hier!

Welkom op de LUNALIA LIFT OF, 27 april 2019, van 14u00 tot 17u00 kunt u ons vinden in het Hof van Busleyden, al installerend, musicerend, vertellend en schrijvend.

lunalia.jpg

Anneleen De Causmaecker is actief als beeldend kunstenaar, scenograaf en performer. Ze gaat vaak een dialoog aan met muzikanten in de hedendaags klassieke muziekwereld. Ze maakt deel uit van het artistiek collectief DUOBAAN dat performances, muziektheatervoorstellingen en geënsceneerde concerten creëert. Haar beeld ontstaat uit de handeling met licht en object.