het is van dat. helemaal gedaan. afgestudeerd dus.  met project Parcours.

Parcours is een geënsceneerd concert voor soloblokfluit, electronics en water. De compositie -Annelies Van Parys- en vormgeving -Anneleen De  Causmaecker- ontstaan parallel, waardoor interactie en kruisbestuiving mogelijk is.

In Parcours wordt een totaalervaring gecreëerd met beeld, muziek, mens en ruimte. Blokfluitist Jan Van Hoecke legt doorheen verschillende kostuumobjecten en langs verschillende aquaria een parcours af. Er wordt gespeeld met beperkingen en gezocht naar raakvlakken tussen de vier elementen waarbij de verhoudingen kloppen. Het ultieme doel is een nieuwe vrijheid ontdekken zowel voor de blokfluitist, de componist, de vormgever, als voor het publiek.

Het was te zien in ’t Werkhuys. en zal nog te zien zijn elders. U wordt op de hoogte gehouden…