Ziezo, na een vlotte doch lange treinreis, waar het afstappen niet altijd even evident was, aangezien ik mijn mobiky mee wou slepen en dat dus voor extra bagage zorgde, ben ik deftig aangekomen in m’n voorlopige thuis. Mijn naam hangt zelfs al op de bel en de postbus en er stond een flesje Rötkapchen klaar, de lieverds, wat een fijne welkom… Deze voormiddag bekijk ik de buurt hier rondom, en dan op Berlijnse verkenning, jihaa!

3 gedachten over “ aangekomen ”

 1. door de verhuis van Berlijnse berichten naar de voorpagina, zijn de reacties op dit tekstje verdwenen, kuch, ik ben er nog niet zo goed in precies… met excuses aan de reagerende mensen!

  kus van Berlijnse mus

 2. Anneleen,

  Jouw enthousiasme is weer groots!
  Fijn zo!
  Ik volg je!
  Vielen Glück!

  Philip Defrancq
  x

Reacties zijn gesloten.