DUOBAAN XL

nomadIs een kunstenaarscollectief bestaande uit een beeldend kunstenaar, accordeoniste en woordkunstenaar. Samen creëren zij voorstellingen, klinkende filmpjes en poëtische performances. Ze performden in het bos van het Festival van Vlaanderen Gent, creëerden ‘The sound of M’ voor Festival van Vlaanderen Mechelen, traden zaalvullend op in onder andere het Concertgebouw Brugge en De Bijloke Gent, bouwden aan hun oeuvre op residenties in Rome en Parijs en werden recent uitgenodigd voor de Post Paradise series in Birmingham. site DUOBAAN

TIPTOE COMPANY

dries segers 3Tiptoe Company brengt actuele kamermuziek voor verrassende instrumentencombinaties. Instrumenten die doorgaans in de schaduw staan, zoals akoestische gitaar, contrabas, blokfluit, harp of cello, vormen de kern. Op de ‘toppen van de tenen’ worden grenzen verkend. Soms heel delicaat en nauwelijks hoorbaar, maar bij momenten ook hevig en intens.

Vanaf 2019 vervoegt beeldend kunstenaar A. De Causmaecker de artistieke kern van het ensemble. site Tiptoe Company

QFWFQ

Kathie Danneels_CDO_Voor Arie_009Een duo met meervoudig kunstenaar / pianist Colette Broeckaert Vogels, vreemde filmopnames, geluiden, digitale field recordings een piano en wat draaiende objecten. Het labo dat Colette en A. samen creëren is bevreemdend en gelaagd. Een eerste publieke brouwsel is Voor Arie.

wie is Colette Broeckaert